Tarieven

Fotoshoot op een buitenlocatie €75,-

5x Door u gekozen fotobestanden in een hoge resolutie voor privégebruik en een lagere resolutie te gebruiken voor het social media. De buitenlocatie bevindt zich binnen een straal van 15 km vanaf Schoonhoven. Mocht u graag een locatie verder weg willen dan reken ik hiervoor reiskosten.

Fotoshoot mobiele studio op binnenlocatie €100,-

6x Door u gekozen fotobestanden in een hoge resolutie voor privégebruik en een lagere resolutie te gebruiken voor het social media. Ik kom met een mobiele studio bij u thuis of bij uw bedrijf. Uw adres bevindt zich binnen een straal van 15 km vanaf Schoonhoven. Is het adres buiten de straal van 15 km dan reken ik hiervoor reiskosten.

Nestfotoshoot met mobiele studio op binnenlocatie €150,-

Eén fotobestand van iedere individuele pup* en één fotobestand van de pup samen met de ouder(s). De fotobestanden zijn digitaal en in een hoge resolutie voor privégebruik en een lagere resolutie te gebruiken voor het social media. Ik kom met een mobiele studio bij u thuis of bij uw bedrijf. Bevindt uw adres zich buiten de straal van 15 km vanaf Schoonhoven, dan reken ik hiervoor reiskosten. *"Bij een nest groter dan 5 pups wordt een meerprijs gerekend.

Irisfotografie €25,-

Twee fotobestanden met een bewerking naar keuze. De fotobestanden zijn digitaal en in een hoge resolutie voor privégebruik en een lagere resolutie te gebruiken voor het social media. Ik kom met eventueel bij u thuis of bij uw bedrijf. Bevindt uw adres zich buiten de straal van 15 km vanaf Schoonhoven, dan reken ik hiervoor reiskosten.

Scroll naar boven